kapteeni

Epävirallinen laivalehti

  • Epävirallinen laivalehti

Merellä 22.03.2012  Kapteenin Lokikirja

Aamu valkeni tänään keväisen kauniina ja mieltäni piristi epävirallisen laivalehtemme uutinen kaukaisen kotimaani kerrankin hyvistä talousuutisista.

Valtionvaraimme päällikkö Urpilaisen salaisista kansioista on paljastettu Kreikan takuiden lisäksi onnistuneita kaupallisia kaapauksia. Italian valtio on talouskarikoiden uhatessa pakotettu myymään omaisuuttaan pilkkahinnalla. Suomi ja Urpilainen onnistuivat nopean päätöksenteon avulla iskemään leijonankyntensä kultasuoneen. Hyvät kansalaiset, tässä tulee JYTKY, Suomi on onnistuneilla valtion manöveereillä ostanut Pisan tornin.

Urpilaisen mukaan tornin osto on erinomainen liiketoimi koska hinta oli tällä hetkellä edullinen. Kaupan onnistumista todistavat valtionvarainministeriön luotettavat tukimukset jonka mukaan Pisan torni tulee vielä määrämättömän pitkän ajan kallistumaan.

Merenkulkijana minulla on kuitenkin pieni epäillys asiasta koska Italialainen ystäväni kapteeni Schettinoa väitti aluksensa Costa Concordian arvon vain pudonneen sen kallistuessa. Mutta kuka nyt luottaa Italialasiin kapteeneihin.

 

Suotuisia talouden tuulia toivoen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset